Breadcrumb

Asset Publisher

02.04.2024

S-a lansat apelul de proiecte prin Multilateral Academic Projects (MAPS), în cadrul Programului Cercetare

Cercetătorii din Elveția și colegii lor din Bulgaria, Croația, Polonia, România și Ungaria pot implementa Proiecte Comune Multilaterale de Cercetare, de interes pentru părțile implicate, prin instrumentul de finanțare - MAPS: Multilateral Academic Projects, care a fost dezvoltat prin Programul de cooperare internațională în domeniul cercetării. Propunerile de proiecte implică un parteneriat între o instituție din România, una din Elveția și cel puțin una din instituțiile eligibile din celelalte țări implicate în program - Bulgaria, Croația, Polonia și Ungaria.

Competiția MAPS este organizată de Swiss National Science Foundation (SNSF), în calitate de Operator Componentă de Program, alături de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) în calitate de Partener de Măsură Suport și Ministerul Cercetării,Inovării și Digitalizării (MCID), în calitate de Operator de Program Cercetare din România.

Termenul limită pentru depunerea propunerilor de proiecte de către responsabilul de proiect din Elveția, pe platforma mySNSF, este 1.07.2024. Platforma pentru depunerea documentelor solicitate responsabilului de proiect din România va fi disponibilă la adresa www.uefiscdi-direct.ro, începând cu data de 8.04.2024.

Informații suplimentare pe site-ul UEFISCDI la adresa:www.uefiscdi.gov.ro/second-swiss-contribution


19.03.2024

A fost selectat Operatorul de Program pentru societatea civilă!

Câștigătorul procedurii de licitație lansată de către Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC)pentru pregătirea și implementarea "Programului de implicare civică" România este Consorțiul CSDF-REPF-KEK-CDC.

Programul are ca scop întărirea rolului societății civile, a statului de drept, de a contribui la apărarea drepturilor omului și de a crește transparența. Programul beneficiază, în cadrul celei de-a doua contribuții elvețiene, de o alocare de 18 milioane de franci elvețieni (grant).

Detaliile procedurii au fost publicate pe site-ul web al Sistemului de informații privind achizițiile publice (SIMAP) din Elveția.
Vă rugăm să accesați: www.simap.ch
ID proiect: 266760
Aviz nr: 1404205


19.10.2023

Start în cea de-a doua contribuție elvețiană pentru România pentru societatea civilă!

"Programul de implicare civică" are ca scop întărirea rolului societății civile, a statului de drept, de a contribui la apărarea drepturilor omului și de a crește transparența. Programul beneficiază, în cadrul celei de-a doua contribuții elvețiene, de o alocare de 18 milioane de franci elvețieni (grant) și va fi implementat de către un Operator de Program, selectat de partea elvețiană.
Astăzi, 18.10.2023, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare a lansat procedura de selectare a Operatorului de Program. Termenul de depunere a ofertelor este 8.12.2023.

Pentru detalii privind procedura de selecție, accesați: Open tender for the Swiss-Romanian Civic Engagement Programme